Beach House Company

På andra sidan Atlanten har de länge haft något vi nu börjar upptäcka i Sverige – sängkläder av jersey. Konceptet vann stor mark på 90-talet, då en kvinna vid namn Rachel Ashwell började sälja jerseylakan i sin Kalifornienbaserade butik. Inspirationen kom från den känsla man får när man sover i en väl tilltagen T-shirt. Rachel Ashwell frågade sig, att om nu folk tycker att T-shirt tyg är bland det skönaste som finns, varför inte ha det i hela sängen?

När sedan Oprah Winfrey kallade jerseysängkläder för ”årets upptäckt” ökade efterfrågan lavinartat. Oprah sa i sin show, ”Since I found T-shirt sheets, sleeping has not been the same for me… nothing has made me feel better than these sheets.” Beach House Company fokuserar sitt sortiment på sängkläder och då framför allt på påslakan, lakan och örngott. Men har ävensoffkuddar, nattlinnen, plädar mm. i sortimentet.
Se våra produkter från Beach House Company>>

Esprit

Esprit Home är en del av den stora modekoncernen Esprit som i Sverige framför allt är kända för att producera kläder och skor. Sedan 2006 har de också gjort accessoarer till hemmet. Esprit Home har höga krav på sina produkters kvalitét och hållbarhet.

Den nya Esprit Home kollektionen illustrerar en stilfull, avslappnad och individuell livsstil. Vi har valt ut det bästa ur Esprit Bed & Bad sortiment i allt från Påslakan, Handdukar, Badlakan, Badrockar, Morgonrockar mm.

Gripsholm

Gripsholm står för hög kvalitet och innovativ design, med ett brett sortiment inom hemtextil.
Gripsholm Collection är ett klassiskt och personligt varumärke. Sortimentet är brett och kollektionerna innehåller det mesta inom kategorierna bad, bädd, och kök som man kan önska sig till hemmet. Produkterna från Gripsholm Collection är till stor del formgivna av svenska designers.

Himla

Det svenska heminredningsföretaget Himla skapar vackra textilier för hemmets alla rum. I drygt tjugo år har de levt efter samma enkla idé; att vara en outsinlig inspirationskälla som förskönar ditt hem. Himlakonceptet står för kvalité, färgkoordination och variation inom heminredning – allt i naturmaterial. Sortimentet omfattar produkter inom segmenten Dining, Living, Bed, Bath samt Fabrics.

Linum

Linum är en kreativ mötesplats där svensk design möter en mångårig textiltradition. Linum har ett brett sortiment av textilier för hemmet med stora koordinationsmöjligheter. Du finner mer än tusen olika produkter i vårt breda sortiment som kan kombineras utifrån dina behov av färger och atmosfär i ditt hem.

Klippans Yllefabrik

Klippans Yllefabrik har ett fokus på kvalitet och design. Design och kvalitet som relaterar till de naturmaterial. Klippan har kontroll på hela processen från farmarna som avlar fåren till sin fabrik där plädar och filtar tillverkas från grunden.

Klippans klassiska ullfiltarna är mjuka och värmande samt designmässigt dekorativa för betraktaren. Tidigare har man ofta använt ullfilten i sängen som täcke, men idag har den utvecklats till att bli ett design- och bruksföremål. Klippan har också utvecklat sin produktportfölj med bomullsfiltar de senaste åren som är som är gjorda av ett tjockt, tvinnat bomullsgarn. De är mjuka och håller formen tvätt efter tvätt.

Lord Nelson

Lord Nelson är ett varumärke utöver det vanliga. De produkter som bär detta varumärke är alltid klassiskt stilrena och kvalitet hamnar alltid i första rummet.

Lord Nelson Victory

Lord Nelson Victory är bädd- och badprodukter som inte bara ska uppfylla dina högt ställda krav utan också överträffa dem. När endast det bästa är gott nog.

Moltex

Moltex kan erbjuda ett komplett sortiment av textilier som uppfyller kraven och behoven på olika marknader. Framför allt inom sortimenten kuddar, överkast och gardiner har de sin styrka