Texstyle arbetar med många av Nordens och Europas ledande varumärken inom hemtextil, inredning och hemaccessoarer. Hos oss kan du köpa hemtextilier och accesoarer till ditt kök, sovrum, vardagsrum, badrum m.m. Sortimentet hos oss på Texstyle växer ständigt, och vårt mål är att alla skall kunna hitta hemtextilier, inredningsdetaljer och hemaccessoarer i sin smak hos oss. Vår kundtjänst finns tillgänglig för er alla vardagar mellan kl 9-16.

För några år sedan lanserade vi vårt nya koncept Texstyle, där vi dragit nytta av alla våra kontakter i textil- och heminredningsbranchen. Vi bygger och gör plats för ett framtida showroom på vår besöksadress Möbelgatan 5 i Mölndal utanför Göteborg men fram till dess är du/ni välkomna att klämma och känna på sakerna. Ring gärna först så att vi kan planera in ditt besök.Vill du komma i kontakt med oss så gör det enklast via mail: info@texstyle.se eller telefon: 031-3869519.

Texstyle.se startades som en del av Emanco Direktservice AB som har levererat basvaror till privathushåll och företag sedan 1965. Texstyle.se ligger sedan början av 2016 under Stylish Textile i Göteborg AB med samma moderbolag som tidigare (Complett Holding AB).

Texstyle.se är en del av:
Stylish Textile i Göteborg AB · Möbelgatan 5 · 431 33 Mölndal
Org.nr: 556292-5718 · Säte: Mölndals Kommun
mail: info@texstyle.se
telefon: 031-3869519