Visar alla 17 resultat

Pip Studio

PIP Studio erbjuder ett vackert sortiment av mjuka härliga kuddar, påslakan, överkast och handdukar i sina vackra färgstarka mönster. Ofta med blomstermotiv.

PiP är en prisbelönt designer ifrån Amsterdam. PIP föddes i en liten by vid havet och är yngst i familjen. Hennes verkliga namn är Catherine, men alla vet henne som PIP. När hon tog examen från Konsthögskolan, köpte hon ett gammalt fallfärdigt viktorianskt hus i utkanten av staden. Huset var färglöst, trädgården var en vildmark, men PIP blev kär när hon såg det. PIP skapade sin ateljé på vinden i sitt hus och kallade PIP-studion. Om PIP:s vänner frågar om hennes personlighet kommer de att säga om följande; “Ärlig och äkta.

Hennes vision om att hennes design är egentligen mycket enkelt; “Om jag gör en produkt, måste det vara så bra att jag skulle vilja ha det själv. Om känslan inte finns där, kan det inte vara en riktigt PIP produkt “. PIP får sin inspiration från vardagliga händelser.

PIP:s stil präglas av en varm och nästan intim beröring och känsla, ofta är det mix och match koncept med skiktade mönster med ett skarpt öga för små detaljer i kombination med en subtil färgpalett. Dessutom skall en produkt aldrig stå ensam utan det är alltid en del av en bredare begrepp.

-30%
-30%